Pepeling

Budaya Jawa Chanel Youtube

Pepeling

  • Wis wancine tansah dielingake
  • Wis wancine podo nindaake
  • Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
  • Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah lan sing
tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

  • Subuh Luhur lan ‘Asar
  • Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
  • Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
  • Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo

Baca Juga

Post a Comment

0 Comments