-->

Friday, May 14, 2021

Pepeling

Budaya Jawa Chanel Youtube

Pepeling

  • Wis wancine tansah dielingake
  • Wis wancine podo nindaake
  • Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
  • Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanthi istiqomah lan sing
tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

  • Subuh Luhur lan ‘Asar
  • Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
  • Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
  • Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo

NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 

Delivered by FeedBurner