Tombo Ati

Olivia aliesta Chanel Youtube

TOMBO ATI
Tombo ati iku limo perkarane.

Kaping pisan moco Qur’an lan maknane.

Kaping pindo sholat wengi lakonono.

Kaping telu wong kang sholeh kumpulono.

Kaping papat kudu weteng ingkang luwe.

Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe.

Baca Juga

Post a Comment

0 Comments